Kundhus

Låt dig inspireras av våra kunders vackra Lyckebohus!

Hur är det att bygga hus i oroliga tider?

Det senaste året har Olle Söderqvist och yngsta dottern Alva cyklat till byggplatsen på Skaven utanför Vänersborg nästan varje onsdag. Det har blivit tradition att packa ner fika och byta ett par ord med snickare och byggare på plats.

Det är ju drömhuset man flyttar in i

Strax utanför Lidköping ligger ett vackert 1,5planshus som ser ut att vara sprunget ur en annan tid. Sedan ett par månader bor här förstagångsbyggarna Jimmy och Filippa med sina tvååriga tvillingar

1,5-plan med garage

Denna välplanerade villa får ett personligt uttryck med brant taklutning och panel i svart och vitt. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp.

Pampigt i två våningsplan

Pardörrar och dekorativa pelare välkomnar dig till detta eleganta 2-planshus. De silvergrå takpannorna harmonierar med fasaden och skapar ett enhetligt intryck.

2-planshus byggt för umgänge

Det generösa fönsterpartiet i vardagsrummet gör det mesta av takhöjden i denna sociala bostad där livet levs lika mycket ute som inne.

Med plats för den stora familjen

Liggande panel är pricken över i på detta klassiska 2-planshus i New England-stil. Den tidlöst grå fasaden med vita knutar står fint till den växande trädgården.

När utemiljön är huvudperson

Ett 1-planshus ger mycket funktion på liten yta och fokus kan läggas på att trivas. Detta rejäla trädäck rymmer både lata dagar i solen och långa grillkvällar.