Bygg tryggt

När du väljer Lyckebohus får du en personlig kontakt och tryggheten i totalentreprenad där vi tar ansvar för hela byggprocessen. Färdigställandeförsäkring och kontrollbesiktning av oberoende besiktningsman ingår alltid.

Personlig service

För oss är det väldigt viktigt att du får en bra upplevelse av ditt husköp, och där du känner dig trygg i alla steg. Vi tror på det personliga mötet och att möta just dina behov och önskemål.

Totalentrepenad

Vi bygger med totalentreprenad – det enkla och trygga alternativet där du skriver ett kontrakt med oss som hustillverkare, och så ansvarar vi för allting. Från byggnation och bygglov till underentreprenörer.

Lång erfarenhet

Med över 20 års erfarenhet av nyproduktion av villor och fritidshus har vi gedigen kunskap om platsbyggda hus och om att ta tillvara på beställarens önskemål.

Hög kvalitet

Vi använder omsorgsfullt utvalda material och produkter i vårt standardutförande samt ett förstklassigt färdigställande i alla moment.

Unikt hus

Våra hus byggs efter kundens önskemål, vilket gör att varje hus är unikt och kundanpassat. Tillsammans går vi igenom dina behov och förutsättningar och tar fram en lösning som passar just dig.

Tryggt

Att bygga sitt drömhus är ett stort och spännande projekt. För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela processen och att det blir en rolig upplevelse. Vi finns här hela vägen och hjälper dig.