Totalentrepenad

Att bygga ett nytt hus är för de flesta ett stort steg att ta, men vi är här för att göra processen enkel och smidig för dig som kund. Med totalentreprenad kan du känna dig trygg hela vägen, då vi ansvarar för hela byggprocessen. Trygghet från start till mål.

Ett kontrakt

Med totalentreprenad skriver du bara ett kontrakt – det skriver du med oss. Sedan både ansvarar vi för och sköter hela byggprocessen, både praktiskt och juridiskt, från start till slut.

Fast pris

Med ett fast pris vet du redan från start vad ditt hus kommer att kosta, så du slipper överraskningar på vägen.

Personlig projektledare

När bygget startar tar vår byggledare över och ser till att allt löper på som det ska. Byggledaren sköter all samordning med underentreprenörer och det är honom du har löpande kontakt med under byggtiden.

Juridiskt ansvar

Vi bär allt juridiskt ansvar för entreprenaden, och den inkluderar alla arbeten som enligt avtal görs på huset.

Försäkring

Vi tecknar en färdiganställandeförsäkring (lagkrav) som gäller specifikt för huset. Brand- och entreprenadförsäkringar har vi hos Dina försäkringar som täcker alla våra byggplatser.

Garanti

Vid småhusentreprenad gäller 2 års garanti från godkänd slutbesiktning. För grund och konstruktionsansvar gäller en förlängd garantiperiod på totalt tio år efter godkänd slutbesiktning. För till exempel värmepump och vitvaror lämnar leverantören en garanti direkt till dig som slutkund.