Om Lyckebohus

Allt är möjligt här på Lyckebohus! Du är alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera dina idéer och husdrömmar.

Teamet med stort hjärta

Vi på Lyckebohus har inga kataloghus, eftersom varje hus vi bygger är unikt. Det tycker vi att du förtjänar, när du står inför livets viktigaste investering. Tack vare rationella produktionsmetoder blir det inte dyrare på vårt sätt – bara bättre.
Till oss kan du komma med en färdig arkitektritning, en skiss på en servett – eller bara med orden som målar upp dina önskningar. Du har idéerna, vi har erfarenheten. Tillsammans hittar vi ditt unika uttryck och skapar drömhuset som blir ett med platsen där det byggs.

idéhussidan visar vi några exempel på vad som kan åstadkommas med några populära stilgrepp. Genom att ändra ytan, rumsindelning, takvinklar, takutsprång, fönsterspröjs, liggande eller stående panel och val av ytbehandling förvandlas ett hus från grunden för att passa just din livsstil och dina behov. Se alltså inte bilderna som färdiga lösningar, utan bara som inspiration. Den slutliga utformningen ligger i dina egna händer – men den höga kvaliteten och det gedigna hantverket ingår alltid, vad du än väljer.

Lyckebohus är sprunget ur Blomkvist Bygg som grundades 2001. Varumärket Lyckebohus tillkom 2013 som ett koncept för att erbjuda platsbyggda hem och fritidshus. Lyckebohus har idag 23 anställda och ingår sedan 2021 i Daguskoncernen.
Blomkvists lokala byggserviceverksamhet drivs idag under varumärket Dagus Byggnads AB.

För oss är det viktigt att alltid leverera ett förstklassigt hus och det är det naturligt att göra saker på ett enkelt sätt, att tänka långsiktigt och hållbart. Tillsammans med vår erfarenhet, beställarens förutsättningar och behov, bygger och skapar vi hem vi själva vill bo i!

Hos oss är allt möjligt!