Om Lyckebohus

Allt är möjligt här på Lyckebohus! Du är alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera dina idéer och husdrömmar.

Allt är möjligt!

Ja så är det faktiskt. På Lyckebohus bygger vi lösvirkeshus, en planka i taget. Det gör att vi kan anpassa ditt nya hus helt efter dina behov. Tack vare rationella produktionsmetoder bygger vi kostnadseffektivt och med mycket hög kvalitet.

Vi har inga kataloghus, varje hus vi bygger är unikt. Det tycker vi att du förtjänar när du står inför livets viktigaste investering, vilket det ju är att bygga nytt hus.

Till oss kan du komma med en färdig arkitektritning, en skiss på en servett eller för att få hjälp att komma på vad du vill göra. Tillsammans hittar vi ditt unika uttryck och skapar drömhuset som blir ett med platsen där det byggs. Inga idéer är huggna i sten, att bygga lösvirkeshus ger dig möjlighet att göra justeringar under byggprocessens gång. Boka ett första möte med en av våra säljare så kan pratar vi ihop oss, helt förbehållslöst såklart.

På idéhussidan visar vi några exempel på vad vi kan åstadkomma, med ett par populära stilgrepp. Idéhusen kan vi använda som språngbräda för att prata om vad som passar just din livsstil och dina behov. Se alltså inte bilderna som färdiga lösningar, utan som inspiration. Den slutliga utformningen ligger i dina egna händer och du kan börja skissa på ditt drömhus redan nu. Den höga kvaliteten och det gedigna hantverket ingår alltid, vad du än väljer.

Lyckebohus är sprunget ur Blomkvist Bygg som grundades 2001. Varumärket Lyckebohus tillkom 2013 som ett koncept för att erbjuda platsbyggda hem och fritidshus. Lyckebohus har idag 23 anställda och ingår sedan 2021 i Daguskoncernen.

Vi är ett team med stort hjärta. För oss är det självklart att alltid leverera ett förstklassigt hus och då är det naturligt att tänka långsiktigt och hållbart. Tillsammans med vår erfarenhet, beställarens förutsättningar och behov, skapar vi hem vi själva vill bo i.