Mariedal Östra Vänersborg

I Vänersborgs utkant växer Mariedal Östra fram, ett nytt bostadsområde med lika nära till stadens utbud som till naturupplevelser. Här erbjuder vi två byggnadsklara tomter med fritt val av lösvirkeshus från oss.
Projektering pågår
Byggnadsklara tomter i Mariedal, Vänersborg

Omgivet av Göta älv och Karls grav är det inte långt ifrån att du kan båtpendla hem till Mariedal. Närheten till både naturen och stan gör livet här både bekvämt och vackert. På tal om bekvämt, när du bygger med oss väljer du själv hur du vill bo. Vi har tagit fram idéhus just för våra två tomter i kvarteret Kornellmalen. Välj något av dem eller tänk fritt, valet är ditt.

Bygg efter våra idéer eller dina egna

Vi har utgått från våra tomters specifika förutsättningar när vi tagit fram idéhus till Kornellmalen. Husen är tänkta att ge komfort och utrymme oavsett var du är i din bostadsresa. Vare sig du är på jakt efter många barnrum eller plats för hemmajobb och gäster kan vi erbjuda något för dig. Som alltid byggs husen i lösvirke.

Kanske har du redan ett drömhus i tankarna? Kom till oss med dina idéer så förverkligar vi dem. Flexibilitet kommer på köpet när du bygger med oss, det är det som är skönheten i ett lösvirkeshus.

Hus 1
128 + 32,8 kvm

4 rum varav tre sovrum, alla med egen förvaring
Master bedroom med badrum en-suite och egen klädkammare
Kök och vardagsrum i öppen planlösning
Gott om förvaring i klädkammare, tvättstuga och garderober

Hus 2
133,8 + 48,3 kvm

6 rum varav fyra sovrum, alla med egen förvaring
Master bedroom med garderobsvägg och utgång till trädgården
Kök, vardagsrum och matrum i öppen planlösning med uterum i anslutning
Gott om förvaring i tvättstuga och garderober

Är du intresserad?Kontakta oss idag!

Fakta
Antal bostäder:
2 villor