Mariestad

Snickare hos Lyckebo

Rätt tid att bygga hus i Mariestad

I Mariestad förvaltar man kommunens anrika historia samtidigt som man satsar på framtiden. Grundskolan i kommunen är utsedd till en av landets bästa och i staden samsas yrkesutbildningar med kurser från Göteborgs och Karlstads universitet. Entreprenörer och stora företag är på ingång och med nya arbetstillfällen i åtanke växer nya stadsdelar fram.

Mariestads kommun har som vision att husera 40 000 människor år 2040. Att planera för framtiden är ett stort och spännande projekt vare sig det gäller en hel kommun eller bara den egna familjen. Det gäller att utgå från de förutsättningar som finns och samtidigt tänka långsiktigt och nyskapande, förutse kommande behov.

Hur ser din egen framtidsvision ut? Kanske har du spanat på kommande lediga tomter i Mariestads kommun. Eller har du till och med en byggklar villatomt och skissar på ditt drömhus? Har du sjötomt vill du kanske bygga ett ladhus i vinkel med uteplats mot vattnet. Bygger du fritidshus kanske du behöver en rejäl groventré till SUP-brädor och leriga skor. Varför inte en bastu i din enplansvilla? Eller så vill du helt enkelt bygga ett hus i gammal stil som smälter in i de historiska omgivningarna och som passar just din familj perfekt. Oavsett vad du drömmer om så tycker vi att ett nyckelfärdigt lösvirkeshus är det bästa valet eftersom det kombinerar klassiskt hantverk med en smidig process.

Sjö med brygga i Mariestad

Lösvirke innebär att vi bygger direkt på din tomt, en bräda i taget, och kan därför vara lyhörda för den stora resa som ett husbygge är. Vid behov kan vi göra ändringar på plats, även efter att byggnationen har startat. Samtidigt bygger vi nyckelfärdigt med totalentreprenad vilket är tryggt och bekvämt, särskilt om du följer bygget på håll.

Mer information om Mariestads nya villakvarter och tomter finner du på kommunens hemsida. Inspiration inför ditt nya hem hittar du här hos oss på Lyckebohus. Kontakta oss så filar vi på din vision tillsammans. Vi bygger förstås inte bara i Mariestad utan i hela Skaraborg och trestadsområdet med omnejd.

Vill du också bygga ditt drömhus i Mariestad?
Kontakta oss redan idag eller provbygg i vårt ritverktyg